Agrohandel

handel miesem wołowym, wieprzowym i drobiowym

  • Zwiększ rozmiar czcionki
  • Domyślny  rozmiar czcionki
  • Zmniejsz rozmiar czcionki
Błąd
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

Mięso wieprzowe - ceny netto

Lp Nazwa Cena (zł/kg)
1. Półtusze świeże z głową i nogą klasy R / U / E 7,20/7,40/7,60
2. Szynka z kością z golonką 8,60
3. karkówka z kością

9,50

4. schab z kością 11,00
5. łopatka z kością z golonką 6,80
6. boczek z kością 5,80 - 9,60
7. golonka przednia
5,40
8. boczek import Dania świeży symbol 1803
9. szynka bez kości mrożona

10,60

10. łopatka bez kości mrożona 10,20
11. schab bez kości mrożony 12,90
12. karkówka bez kości mrożona 12,60
13. wątroba wieprzowa 1,80
14 podgardle ze skórą / bez skóry 4,00/4,40
15 ozorki 8,80
16 głowy 1,40
17 skórki 1,70
18 serca 3,20
19 słonina bez skóry 3,20
20 tłuszcz drobny twardy 2,80
21 tłuszcz drobny miękki 2,20
22 smalec popularny w blokach
23 smalec wyborowy w blokach 3,30
24 smalec popularny paczkowany
25 smalec wyborowy paczkowany 3,60
26 mięso drobne klasy pierwszej 10,50
27 mięso drobne klasy drugiej 20 % tłuszczu 8,40
28 mięso drobne klasy trzeciej 7,80
29 mięso drobne klasy czwartej 3,20
30 Przodki wieprzowe z UE świeże symbol 1301 6,90
31 Półtusze świeże klasy E bez głowy , przedniej nogi ,  klasa E

8,20

32 boczek import Belgia/Holandia świeży bez kości

 

Poprawiony: środa, 24 sierpnia 2016 07:15